NRG bike proberen Kortenhoef - De NRG bike is de ideale loopfiets voor volwassenen en senioren.

NRG bike geeft zelfredzaamheid en vrijheid
De NRG bike combineert zitten, lopen en rijden op een unieke manier. Voor mensen met bijvoorbeeld COPD, etalagebenen, hartfalen, reuma, diabetes, en/of overgewicht en mensen die slecht ter been zijn is dit een fijne manier van bewegen.

De NRG bike is ontstaan vanuit de wetenschap dat beweging vele voordelen biedt. Regelmatig bewegen leidt tot een betere kwaliteit van leven en een betere gezondheid. Voorts bent u minder afhankelijk van anderen: zelfredzaamheid en vrijheid. Via Zorg voor Bewegen kun je deze loopfiets uitproberen.

Ideale loopfiets voor volwassenen
De NRG bike is de ideale loopfiets voor volwassenen en senioren. Lopen met de NRG bike voelt namelijk als zweven. Dat is ook wel logisch omdat uw eigen lichaamsgewicht niet meer door uw benen gedragen wordt. Uw gewicht rust comfortabel op het zadel. Uw benen hoeven alleen maar heen en weer te bewegen om voortgang te maken en de NRG bike rolt nagenoeg weerstandsloos vooruit: walk and roll! Dat gaat heel gemakkelijk en voor je het weet heb je een lekker vaartje. Afstand krijgt zo een hele andere betekenis!|

De NRG bike zet ik in tijdens mijn sportlessen om bovenstaande doelgroep mee te kunnen laten genieten van een uur bewegen in de buitenlucht. Zonder deze fiets halen veel deelnemers het niet om het sport uur vol te houden. Met dit fijne hulpmiddel gaat dat wel! Ook is het mogelijk om onder therapeutische begeleiding de fiets goed uit te proberen en te kijken wat de mogelijkheden zijn per individu.

Neem contact op voor meer informatie over deze loopfiets voor volwassenen.